Kära läsare,
Den senaste veckan var verkligen varit bra! :) Jag kunde äntligen hämta ut mina visumpapper, så nu är det upp till visacentret om jag får komma in i Kina eller inte. Jag sökte ett studievisum så skolan behövde skicka en bunt papper, vissa i orginal och vissa kopior, från Kina som jag skulle ha med i min ansökan. Dessa lämnades sedan tillsammans med visumansökan (där jag svara på frågor som: Vem betalar för dina utgifter i Kina? Vilka är dina fyra närmaste familjemedlämmar? och Civilstatus..?), pass och lite anndra blandade papper som det stod att jag skulle ha med, till Chinese Visa Center vid Karlaplan. Där visade det sig att de inte behövde riktigt alla papper som de efterfrågade på hemsidan, men som min gamla engelskalärare skulle ha sagt - better safe than sorry. Visumet ska hämtas ut under nästa vecka, så då får vi se om det över huvud taget blir någon resa...
 
Den andra bra grejen som hände (Yes, there is more ^^) var att CSN bestämde sig för att jag skulle få studiebidrag :D. Det var också en process av papper och intyg hit och dit; det är förvånansvärt mycket pappersarbete som behöver göras i samband med en sånhär resa... Jag beviljades dock som sagt studiemedel vilket var väldigt skönt.
 
Sedana har jag dessutom varit produktiv själv också. Mellan i tisdags och fredags ägde jag exakt noll (0) par hela jeans, vilket jag åtgärdade igår. Det kanske är billigare med kläder i Kina, men med mina 176 cm vågar jag inte chansa på att det finns jeans i  min storlek. Det är liksom tufft att hitta jeans som passar som det är. Jag har även införskaffat en ryggsäck (tror inte jag haft någon sedan mellanstadiet) och ett par promenadskor. Det måste varit flera år sedan jag fick så här mycket gjort på 7 dagar.
 
Jag vill också passa på att tacka min fantastiska pojkvän som i fredags överaskade mig med lakritskola och minionklistermärken <3 Min dator har aldrig varit så snygg som nu.