Kära läsare
 
Det börjar dra ihop sig nu! Allt jag gör från och med igår är liksom alltid sista. Sista måndagen, sista middagen på favoritrestauranten Gangas, sista poker night, sista torsdagss-quizzet... Det är vemodigt att tänka på, och jag vill inte ens börja känna efter hur mycket jag kommer sakna de jag delat denna fantastiska upplevelse med. Samtidigt ska det bli skönt att komma hem och krama om alla där hemma.
 
Idag bjöd jag ut min rumskompis Lucy och hennes bästis (och såklart min kompis) Dixi på middag. De båda har verkligen varit trevliga mot mig och hjälpt mig till rätta i min kinesiska vardag.
 
 
 Vi åt massa god mat på en av mina favoriter, City in the City. Tänk att en kan bjuda två vänner på middag, alla äter sig supermätta och det går inte på mer än 100 kuai. Jag är inte redo för svenska priser...
 
Dixi skulle åka hem till sin hemstad imorgon, så jag kommer inte hinna träffa henne något mer innan jag åker, vilket känns tråkigt. Hon har ju varit här sedan innan jag kom hit, och är inte en av de många som kommit och gått. Hon kom faktiskt upp till mitt och Lucys rum nyss och gav mig en fin avskedspresent.
 
 
Hon hade sett mig i en multifärgad långklänning som hon tyckte att de skulle passa till. En riktig pärla är vad hon är!